« Ves enrere

Economia dona suport a l'emprenedoria juvenil per a la consolidació i el creixement de les empreses valencianes

Economia dona suport a l'emprenedoria juvenil per a la consolidació i el creixement de les empreses valencianes

- La Conselleria d'Economia Sostenible ha signat un conveni de suport amb l'Associació de Joves Empresaris de la Comunitat Valenciana
- L'import del conveni és de 30.000 euros i està destinat a accions d'acompanyament per a la consolidació i el creixement empresarialEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat el conveni amb el president de l'Associació de Joves Empresaris de la Comunitat Valenciana (AJECV), Pedro Reig.

A l'acte han assistit també el president de l'Associació de Joves Empresaris de València (AJEV), José Vicente Villaverda, i el president de la Federació d'Associacions de Joves Empresaris de la Província d'Alacant (Jovempa), David Santiago. El conveni contribuirà a la consolidació i el creixement empresarial.

L'objectiu d'aquest acord, dotat amb 30.000 euros per a l'exercici 2019, és donar suport a l'emprenedoria juvenil com a mode de consolidació i creixement empresarial.

La col·laboració entre la Generalitat i l'Associació de Joves Empresaris de la Comunitat Valenciana es concreta en una sèrie d'accions d'assessorament i acompanyament per a la consolidació i el creixement d'empreses de la Comunitat Valenciana amb antiguitat que oscil·le entre 1 i 10 anys, així com a empreses familiars en processos de reciclatge de les cúpules directives o que estiguen fent un canvi generacional.

Els objectius que es segueixen amb aquestes accions són: fomentar la consolidació d'empreses i el creixement d'aquestes com a motors de generació de riquesa econòmica i social en l'entorn immediat; proporcionar claus i idees pràctiques que faciliten la consolidació d'empreses, i identificar joves emprenedors en fase de creixement que siguen a la Comunitat i reconéixer el seu talent i esforç.

També es pretén sensibilitzar l'àmbit empresarial i emprenedor sobre la necessitat de dirigir-se cap a la consolidació i sobre les autèntiques tendències i actuacions de l'ecosistema empresarial; afavorir el creixement de l'ocupació estable i de qualitat, i donar suport als processos de relleu generacional en empreses familiars, a fi de facilitar-ne la continuïtat.