« Ves enrere

El Consell de Cooperativisme dóna entrada a representants de totes les federacions de la Confederació de Cooperatives

El Consell de Cooperativisme dóna entrada a representants de totes les federacions de la Confederació de Cooperatives

El Consell Valencià del Cooperativisme s'ha constituït amb els nous membres, d'acord al nou reglament regulador aprovat mitjançant el Decret 206/2017 del Govern Valencià del passat 15 de desembre.

Aquest decret actualitza la norma reguladora del Consell Valencià del Cooperativisme, que datava de 1996, per adaptar-la a les normes vigents i a la representativitat i composició del Consell. Així, s'ha es augmentat el nombre d'integrants per donar entrada a representants de totes les federacions de la Confederació de Cooperatives i s'ha inclòs com a membre a la secretària autonòmica competent en la matèria, Blanca Marín.

La presidència del Consell correspondrà al conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, la vicepresidència al president de la Confederació de Cooperatives, Emili Villaescusa, i el secretari del Consell serà el director general d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Paco Álvarez.

El ple del Consell de Cooperativisme també ha aprovat el Reglament de Funcionament Intern i s'ha adonat de la situació del Pla Biennal de Cooperativisme, la ordre de bases del qual es troba en fase d'elaboració.