Novetats

L'Ivace posarà a disposició de les empreses 10 milions d'euros per impulsar la Indústria 4.0

L'Ivace posarà a disposició de les empreses 10 milions d'euros per impulsar la Indústria 4.0

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat la digitalització i la internacionalització com a elements clau en el desenvolupament industrial de la Comunitat, i per això, "l'Ivace posarà a disposició de les empreses 10 milions d'euros el 2018 per impulsar el Pla Indústria 4.0 a la Comunitat Valenciana ".

"Un dels grans reptes que ens hem plantejat és la digitalització del sector industrial, el desenvolupament i la consolidació de l'oferta de solucions digitals i d'electrònica avançada. Per això, hem elaborat una Agenda Indústria 4.0 de la Comunitat Valenciana, que neix per donar suport a la digitalització de les empreses, i així aconseguir una Indústria inteligent, sostenible i integradora.

Rafa Climent ha visitat l'empresa Durplastics, a Bocairent, especialitzada en la fabricació de plàstics tècnics d'aplicació en nombrosos sectors, com la indústria, la química, l'oci i els esports, el naval, l'hostaleria o l'automoció.

Aquesta firma familiar, amb 20 anys en el mercat, compta amb 80 treballadors, i exporta a 43 països d'Europa, d'Amèrica, com el Brasil, Xile, Argentina, Mèxic o Canadà, d'Àsia, com Israel, Emirats Àrabs, Taiwan, Xina , a Rússia, i al Magrib.

El conseller ha destacat "la gran qualitat dels productes fabricats per les empreses de la Comunitat, els permet a moltes ja estar presents a tot el món, i a altres tindre un gran potencial de projecció exterior".

En aquest sentit, ha manifestat la voluntat del Consell de donar suport també a les empreses en els seus processos d'internacionalització oferint-los les millors condicions de finançament. "A través de l'Ivace oferim a les empreses préstecs bonificats perquè puguen posar en marxa plans de promoció internacional. Per a aquest any 2018 comptem amb una dotació de 500.000 euros i la empreses que ho desitgen ja poden començar a presentar les seues sol·licituds ".