Novetats

« Ves enrere

L'IVAJ obri la inscripció per a cursos gratuïts de gestió empresarial

L'IVAJ obri la inscripció per a cursos gratuïts de gestió empresarial

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert el termini d'inscripció per a dos cursos gratuïts, un presencial, a València, de gestió empresarial i un altre en línia sobre Tributació de l'Autònom. 

Els cursos van dirigits a jóvens entre 18 i 35 anys (els dos inclosos), que volen posar en marxa la seua empresa. Es tracta d'un curs bàsic i una ferramenta de reflexió i coneixement prèvia a la decisió de dur a la pràctica una iniciativa empresarial. 

El curs presencial es desenvolupa del 14 al 18 de setembre a la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre, edifici B, sala 4 (c/ Castán Tobeñas, 77), de València, en horari de 9.30 a 14 hores i el curs en línia titulat Tributació de l'Autònom, de cent hores de duració, s'impartirà del 14 de setembre al 2 d'octubre. 

La inscripció per al curs presencial es farà al telèfon 963 108 665 i per al curs en línia a través de la pàgina web de l'IVAJ.GVA JOVE www.gvajove.es 

Pròxims cursos 2015 

La programació del segon semestre 2015 està disponible en el web, concretament inclou un curs de comerç en línia (de 50 hores de duració), que s'impartirà del 19 d'octubre al 6 de novembre i la inscripció del qual es podrà fer a partir del 13 d'octubre. També conté el curs de Lloguers i Traspassos (de 30 hores de duració), que es desenvolupa del 16 de novembre al 4 de desembre, amb començament de la inscripció a partir del 9 de novembre. Finalment, del 6 de novembre al 4 de desembre, està programat el curs titulat Prestacions per a Autònoms (de 40 hores de duració) i la inscripció es farà a partir del 9 de novembre. 

Així mateix, en el web www.gvajove.es està la programació de cursos presencials per als mesos de setembre a desembre. 

http://www.gvajove.es/ivaj/opencms/IVAJ/és/ocupació/